Καινοτόμες Λύσεις για τη Λήψη, Επεξεργασία και Διανομή Σημάτων RF, SAT & IP

Πρόσκληση σε ημερίδα γνωριμίας με την τεχνολογία IP εισόδου στα HeadEnds

12 Ιανουαρίου, 2023

Μέσα στα πλαίσια της σειράς ενημερωτικών ημερίδων που έχουμε ανακοινώσει για τις νέες τεχνολογίες που έχουν εμφανιστεί στην αγορά, το Σάββατο 21/1/23, στης 17:00 το απόγευμα, διοργανώνουμε μια ημερίδα με θέμα:
Γνωριμία με την τεχνολογία IP εισόδου στα ξενοδοχειακά HeadEnds.

Η ημερίδα θα εστιάσει σε αυτά που πρέπει να γνωρίζουν οι εγκαταστάτες για να προτείνουν τη συγκεκριμένη λύση στους πελάτες τους, αλλά και να την εφαρμόσουν επιτυχώς.

Οι εφαρμογές που μπορεί να έχει αυτή η νέα τεχνολογική εξέλιξη, είναι:

  • Η παροχή τηλεοπτικών καναλιών σε ξενοδοχεία, στις περιοχές των οποίων δεν είναι δυνατή η λήψη τους ή απαιτεί τεράστιο κάτοπτρο (πχ Σκανδιναβικά στην Κρήτη, Γερμανικά στην Κύπρο κλπ).
  • Η δημιουργία κεντρικά διαχειρίσιμων info channels σε αλυσίδες ξενοδοχείων, τα οποία να τροφοδοτούν όλα τα ξενοδοχεία της αλυσίδας με ενιαίο ανανεούμενο περιεχόμενο από το τμήμα marketing.
  • Ενσύρματη ή ασύρματη μεταφορά επίγειων περιφερειακών mux, σε περιοχή στην οποία δεν είναι δυνατή η λήψη τους και τη διανομή τους σε τοπικό δίκτυο ή την τροφοδοσία επίγειας αναμετάδοσης.

Η πρόσφατη σημαντική βελτίωση των ιντερνετικών συνδέσεων και στη χώρα μας, μαζί με την σταδιακή, αλλά γρήγορη επέκταση του δικτύου οπτικών ινών, βοηθά τις παραπάνω εφαρμογές, αλλά ακόμα και την απευθείας παροχή premium περιεχομένου από τους παρόχους στα ξενοδοχεία σε μορφή IP, μέσω μιας αφοσιωμένης οπτικής ίνας.

Περισσότερες λεπτομέρειες για τη νέα αυτή τεχνολογία, μπορείτε να δείτε στο σχετικό άρθρο μας με τίτλο:
IP είσοδοι στα ξενοδοχειακά HeadEnds. Τι εξυπηρετούν.

Την νέα τεχνολογία και την εφαρμογή της στα ξενοδοχεία (και όχι μόνο) θα παρουσιάσουμε το Σάββατο 21/1/23, βλέποντας και με πρακτικά παραδείγματα όλα τα στάδια υλοποίησης σε επίπεδο HeadEnd εκπομπής, HeadEnd Λήψης, ρύθμιση των routers & VPN και αναγκαίο bandwidth, έτσι ώστε να έχουμε μια πλήρη εικόνα των πραγμάτων που έρχονται.

Η ημερίδα θα πραγματοποιηθεί με τη μορφή webinar, όπως και οι άλλες ημερίδες των τελευταίων χρόνων.
Όπως πάντα, η συμμετοχή των συναδέλφων δεν έχει κάποια χρέωση.

Για την δήλωση συμμετοχής επισκεφτείτε το link στην ιστοσελίδα του Teams και συμπληρώστε τουλάχιστον τα 3 από τα 5 πεδία που ζητούνται.

Για όσους συναδέλφους δεν είναι εξοικειωμένοι με τη συγκεκριμένη διαδικασία, μπορούν να δουν τις οδηγίες στο παλαιότερο άρθρο μας:
Διαδικασία εγγραφής στις ημερίδες της IDComs - IKUSI Hellas που διεξάγονται μέσω του Microsoft Teams.

12 Ιανουαρίου, 2023

Support

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

  • +30210 9852935
  • +30210 9853735
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

Design & development by Web Intelligence