Καινοτόμες Λύσεις για τη Λήψη, Επεξεργασία και Διανομή Σημάτων RF, SAT & IP

Οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ εισαγωγείς – διανομείς των προϊόντων της νέας TRIAX στην Ελλάδα και την Κύπρο

28 Δεκεμβρίου, 2022

Η IKUSIHellas εκφράζοντας την πολιτική της IKUSI για την Ελλάδα, την Κύπρο και τα Βαλκάνια, έχει εδώ και δεκαετίες δημιουργήσει στην κάθε περιοχή τις κατάλληλες δομές που τις επιτρέπουν την άμεση σχέση με τον τεχνικό κόσμο.

Στην Ελλάδα διατηρεί ένα σταθερό και σοβαρό δίκτυο εισαγωγέων – αντιπροσώπων ανά περιφέρεια και ένα σύνολο από καταστήματα μεταπώλησης, που της επιτρέπει τη διατήρηση της προσωπικής σχέσης με τους τεχνικούς και την εξυπηρέτηση τους σε όλα τα επίπεδα.

Μετά την ολοκλήρωση της συγχώνευσης των εταιρειών IKUSI Multimedia και TRIAX, το ίδιο δίκτυο συνεργατών διαθέτει τα προϊόντα της νέας TRIAX, που για ένα μεταβατικό διάστημα, θα περιλαμβάνουν προϊόντα και με τις δύο ονομασίες.

Οι ΕΠΙΣΗΜΟΙ εισαγωγείς – διανομείς των προϊόντων της IKUSI ανά περιφέρεια, είναι:

Kosmosat AE: Νηρέως 1, Παλαιό Φάληρο, Αθήνα

Αφοί Χριστόπουλοι: Σολωμού 16, Πάτρα

Διαμαντής Μουτσιούλης ΑΕΒΕ: Θεαγένους Χαρίση 72, Θεσσαλονίκη

Φιωτάκης Σπύρος: Αν. Γωγώνη 111, Μουρνιές, Χανιά

MSS Electronics - Μακατουνάκης: Εμπειρίκου 7, Ηράκλειο

Στάθης Νίκος: Χρήστου Κατσάρη 6, Ιωάννινα

TechnoRed Electronics Ltd: Νίκης 4, Λευκωσία 1086

Όλοι οι distributors διαθέτουν μεγάλη εμπειρία και στοκ σε όλη τη γκάμα προϊόντων της IKUSI, γνωρίζοντας τις λύσεις που απαιτεί η περιοχή τους.
Σταδιακά εμπλουτίζουν τη γκάμα προϊόντων με τις λύσεις και τα προϊόντα της TRIAX, δημιουργώντας μια πληρέστατη σειρά σοβαρών προϊόντων, σε όλα τα επίπεδα τιμής.
Φυσικά ξέρουν όλοι να υποστηρίξουν ικανοποιητικά σε 1ο βαθμό τις ανάγκες των τεχνικών, ενώ πάντα υπάρχει από πίσω η γνωστή υποστήριξη της IKUSI Hellas για όποια σύνθετη ανάγκη προκύψει.

Η νέα TRIAX είναι παρούσα στην περιοχή μας, με ένα σταθερό δίκτυο καλών συνεργατών, με καλά προϊόντα, καλές τιμές και γνώση.

28 Δεκεμβρίου, 2022

Support

  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Επικοινωνία

  • +30210 9852935
  • +30210 9853735
  • Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Follow Us

Design & development by Web Intelligence