τα νέα δεδομένα εκπομπής όλων των ελληνικών καναλιών από τις 39ο Ε

TRIAX και IKUSI Multimedia μετατρέπονται σε ένα ενιαίο brand


Όπως είναι γνωστό, το Δεκέμβριο του 2020 ο τεχνολογικός όμιλος Velatia, στον οποία ανήκει η IKUSI και ο επενδυτικός όμιλος Polaris Private Equity, στον οποίο ανήκει η Triax, ανακοίνωσαν ότι αποφάσισαν την συγχώνευση των τεχνολογικών εταιρειών τους IKUSI Multimedia & Triax σε μία ενιαία εταιρεία.

Η συγχώνευση είναι ισότιμη και στη νέα εταιρεία οι όμιλοι Velatia & Polaris θα κατέχουν το 50% ο καθένας.

 

Το Μάρτιο του 2021 είχαμε την επίσημη έγκριση της συγχώνευσης των δύο εταιρειών από την Ευρωπαϊκή επιτροπή ανταγωνισμού και ακολούθησε η νομική και η πρακτική διαδικασία ενοποίησης, η οποία ολοκληρώθηκε στο τέλος του 2021.

Η νέα Ομάδα Παγκόσμιας Εκτελεστικής Διοίκησης αποτελείται τον Αμερικάνο Ken Cordes σαν CEO της εταιρείας, δύο Ισπανούς και δύο Δανούς.

 

Στις 4 Ιανουαρίου 2022 η Εκτελεστική Διοίκηση εξέδωσε την παρακάτω ανακοίνωση:

Hornsyld Δανία και San Sebastian Ισπανία,

 

Σήμερα ανακοινώνουμε την λειτουργία μιας ενιαίας συγχωνευμένης οντότητας και επωνυμίας: TRIAX.

 

Μετά την ανακοίνωση της συγχώνευσης μεταξύ της IKUSI Multimedia και της TRIAX, είμαστε ενθουσιασμένοι με αυτό το επόμενο βήμα στο ταξίδι μας στη μετάβαση των δύο οντοτήτων σε μια ενιαία εταιρεία που προσφέρει μια βαθύτερη λύση στην αγορά καθώς και ένα ευρύτερο διευρυνόμενο παγκόσμιο αποτύπωμα.

Η έδρα του ενιαίου οργανισμού θα είναι στη Δανία με θυγατρικές σε 11 χώρες και παρουσία συνεργατών σε 60 ακόμη.

Ο CEO του Ομίλου Ken Cordes εξηγεί τη σημασία του να γίνουν οι δύο εταιρείας μία:

"Το να έχεις ένα όνομα και ένα brand είναι το σημάδι μιας νέας αρχής. Με το να γίνουμε μία εταιρεία, θα καταστήσουμε σαφές στους υπαλλήλους, τους συνεργάτες και τους πελάτες μας τι να περιμένουν από εμάς. Επίσης, θα μας επιτρέψει να εστιάσουμε περαιτέρω στην ανάπτυξη προϊόντων και λύσεων για μια ταχέως μεταβαλλόμενη αγορά.

Αν και η εταιρεία διατηρεί το εμπορικό σήμα TRIAX, διατηρούμε τη βαθιά γνώση προϊόντων και λύσεων που φέρνει η ομάδα της IKUSI. Είναι μια συναρπαστική στιγμή για την επιχείρηση, παρέχοντας στους πελάτες μας ευρύτερες προσφορές και υποστήριξη. Είναι μια νέα, αναζωογονημένη εταιρεία, με κοινές αξίες και ατομικά πλεονεκτήματα συνδυασμένα σε ένα".

 

Δύο εταιρείες γίνονται μια

Το rebrand της εταιρείας είναι μια συνεχής πρόοδος. Η ενοποιημένη προσφορά προϊόντων θα είναι διαθέσιμη στις αρχές του 2022.

Ο Chief Client Solutions Officer Alfredo Juarranz λέει για τη μετάβαση:

"Το να γίνουμε ένα ενιαίο brand TRIAX επιλύει την αβεβαιότητα για τους πελάτες μας, ενώ ταυτόχρονα τους προσφέρει όλα τα οφέλη της πλήρους πρόσβασης στην ενοποιημένη γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών μας. Οι νέες παγκόσμιες δυνάμεις της TRIAX θα μας επιτρέψουν να καινοτομούμε με νέους τρόπους, διατηρώντας παράλληλα την αφοσίωσή μας στους τοπικούς συνεργάτες".

 

Ομάδα Παγκόσμιας Εκτελεστικής Διοίκησης της TRIAX

Η νέα Ομάδα Παγκόσμιας Εκτελεστικής Διοίκησης αποτελείται από τον Chief Executive Officer Ken Cordes, τον Chief Financial Officer Carsten Frees, τον Chief Product Officer Carsten Nielsen, τον HR Director Itziar Lasagabaster, τον Chief Supply Chain Officer John Berg και τον Chief Client Solutions Officer Alfredo Juarranz.

 

 

Το πρωτότυπο κείμενο στα αγγλικά υπάρχει στις ιστοσελίδες:

https://www.ikusi.tv/en/news/triax-and-ikusi-multimedia-transition-one-brand

https://triax.com/en/triax-and-ikusi-multimedia-transition-into-one-brand